Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Bouwmarkt huurt detective in na diefstal: man (40) opgepakt met bus vol dure machines Westervoorts tapijtkunstwerk moet hoe dan ook weg, wat de raad er ook van vindt Ook leraren willen nu compensatie long covid: ‘Maatschappij draaide door over hun rug’ Advertentie Informant hielp politie vastgelopen moordzaak Tonny ter Horst te doorbreken en kreeg duizenden euro's LIVE Formule 1 | Verstappen zoekt in Monaco verder naar balans en juiste afstelling Justin Bieber strooit met foto’s van zijn zwangere vrouw Hailey Onschuldige man wekenlang onterecht verdacht door blunder opsporingsprogramma Advertentie Studieschuld versneld of toch maandelijks aflossen? ‘Waarschijnlijk eet je er geen boterham minder om’ Livestream Ronde van Noorwegen | Vier leiders, klassem*ntsleider Thibau Nys rustig in peloton LIVE Oorlog Midden-Oosten | ‘Israël zal uitspraak niet accepteren en militaire druk op Rafah juist opvoeren’ LIVE Oorlog Midden-Oosten | ‘Israël zal uitspraak Internationaal Gerechtshof niet accepteren’ Dit is de minst leefbare wijk van de gemeente Arnhem Paard Stori raakte zijn penis kwijt, nu hoopt Selma niet ook nog haar bedrijf te verliezen: 'Strijd al jaren tegen hoge rekeningen' De penis van hengst Stori (13) zat onder de tumoren en moest worden geamputeerd Verpleegkundige krijgt beroepsverbod na seks met uiterst kwetsbare patiënte Internationaal Gerechtshof eist dat Israël stopt met offensief in Rafah en noemt situatie in Gaza ‘rampzalig’ Willem van Hanegem heeft een duidelijk advies voor vertrekkende Depay: ‘Memphis, kies voor plezier!’ Veel buurten gaan erop vooruit, maar in sommige gaat het minder: bekijk hoe het zit in jouw gemeente Provincie Gelderland mag wolf voorlopig niet verstoren met paintballgeweer Nieuwe ‘slimme’ lantaarnpalen zorgen voor wantrouwen: houdt de gemeente ons in de gaten? Rob betaalde onterecht honderdduizenden euro's voor gezonde lunch op werk: ‘Ik ga alles terugvragen’ Rob betaalde onterecht honderdduizenden euro’s voor gezonde lunch op werk: ‘Ik ga alles terugvragen’ Zijn Koos Konijn en Bollo Beer straks werkloos of mogen ze blijven bij Landal? Mag Koos Konijn blijven nu Roompot verdwijnt? ‘Met pensioen laten gaan is het makkelijkst’ Hebben Koos Konijn en Bollo Beer een toekomst bij Landal? ‘Huilende kinderen als ze verdwijnen’ ‘Verkeerde voordeur’ bestookt met vuurwerk in Nijmegen: ‘Hier wonen gewoon nette types’ Explosie schrikt Nijmegen in alle vroegte op met snoeiharde knal: ‘verkeerde voordeur’ getroffen Al twee dagen ‘vies water’ gedronken? ‘Dan ga ik het nu ook niet meer koken’ Maarten is pas 28, maar toch gek van iconische jeugdserie ‘Hamelen’ uit jaren 70
  • 22-05-2024 06:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    Rechts inhalen staat in de top tien van grootste ergernissen van automobilisten, maar lang niet zo hoog als ‘onnodig links rijden’. In de meeste gevallen hebben deze ‘linksplakkers’ niet eens in de gaten dat er iemand achter hen rijdt, maar daar is op beleefde wijze iets aan te doen.

    Lees meer

  • Bouwmarkt huurt detective in na diefstal: man (40) opgepakt met bus vol dure machines

    24-05-2024 17:13 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Een bouwmarkt heeft met succes een privédetective ingehuurd, nadat kostbare machines waren gestolen. Via de detective werd een 40-jarige man opgespoord die geprobeerd zou hebben de machines en werktuigen te verkopen. De man is aangehouden op verdenking van heling.

    Lees meer

  • Westervoorts tapijtkunstwerk moet hoe dan ook weg, wat de raad er ook van vindt

    24-05-2024 17:08 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Het tapijtkunstwerk voor de Westervoortse Werenfriduskerk moet hoe dan ook weg, zelfs als de gemeenteraad maandag zou besluiten dat het moet blijven liggen. De werkzaamheden zijn gepland en de overlast van het verkeerslawaai voor de buurt zijn te groot.

    Lees meer

  • Ook leraren willen nu compensatie long covid: ‘Maatschappij draaide door over hun rug’

    24-05-2024 16:59 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Ook leraren die door long covid hun baan verloren, hebben recht op compensatie van de overheid. Dat schrijft vakbond CNV in een brief aan het kabinet. Volgens de vakbond hebben leraren tijdens de coroperiode onder risicovolle omstandigheden hun werk gedaan. ,,Dat deden ze omdat we dat als maatschappij van hen vroegen. Hen nu aan hun lot overlaten is volkomen unfair.”

    Lees meer

  • Advertentie

  • Informant hielp politie vastgelopen moordzaak Tonny ter Horst te doorbreken en kreeg duizenden euro's

    24-05-2024 16:52 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    De politie heeft gebruikgemaakt van een informant om een doorbraak te forceren in de cold case rond de gewelddadige dood van Tonny ter Horst uit Terborg in 2000. De informant heeft daarvoor een beloning gekregen van 15.000 euro.

    Lees meer

  • LIVE Formule 1 | Verstappen zoekt in Monaco verder naar balans en juiste afstelling

    24-05-2024 16:45 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    In de straten van Monaco gaat het Formule 1-weekend verder met de tweede vrije training. Max Verstappen vond eerder op de dag zijn draai nog niet en zal het komende uur dus stappen willen zetten in zijn Red Bull-bolide. Hoe vergaat het de wereldkampioen en zijn concurrenten? Tot 18.00 uur mis je in dit liveblog geen moment!

    Lees meer

  • Justin Bieber strooit met foto’s van zijn zwangere vrouw Hailey

    24-05-2024 16:39 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Nu eenmaal bekend is dat Justin Bieber en zijn vrouw Hailey hun eerste kindje verwachten, deelt de 30-jarige zanger maar al te graag foto’s van Hailey’s babybuik met zijn 293 miljoen volgers op Instagram. Fans van het stel zwijmelen weg bij de plaatjes.

    Lees meer

  • Onschuldige man wekenlang onterecht verdacht door blunder opsporingsprogramma

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Politie en justitie hebben een grote blunder begaan door online en op tv opsporingsbeelden van een man te tonen die volledig onschuldig was. Hierdoor werd een 25-jarige Rotterdammer wekenlang onterecht als verdachte bestempeld van oplichting en diefstal. De beelden gingen viraal, met daaronder ontelbare haatreacties en racistische opmerkingen. ‘Het is duidelijk dat dit een grote impact heeft’.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Studieschuld versneld of toch maandelijks aflossen? ‘Waarschijnlijk eet je er geen boterham minder om’

    24-05-2024 16:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    ‘Is het slim om mijn studieschuld versneld af te lossen?’, begint lezer Annette Hale haar vraag. ‘Of kan ik beter gebruikmaken van de hele aflossingsperiode?’ De rente die Hale over haar studieschuld betaalt, is nu nog redelijk laag. Maar versneld aflossen brengt ook financiële voordelen met zich mee. Financieel planner Nihal Vogels legt uit wat haar opties zijn.

    Lees meer

  • Livestream Ronde van Noorwegen | Vier leiders, klassem*ntsleider Thibau Nys rustig in peloton

    24-05-2024 16:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Met Thibau Nys in de leiderstrui gaat de Ronde van Noorwegen vandaag verder met de tweede etappe. De 21-jarige Belg, zoon van veldritlegende Sven Nys, won donderdag de openingsrit. Zijn landgenoot Wout van Aert, die zijn rentree maakte na een zware val in Dwars door Vlaanderen, liet het in de slotfase lopen. De Ronde van Noorwegen is vanaf nu weer hier te zien in een livestream op deze site. Dat is exclusief voor abonnees.

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Midden-Oosten | ‘Israël zal uitspraak niet accepteren en militaire druk op Rafah juist opvoeren’

    24-05-2024 16:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de militaire aanval op Rafah moet beëindigen. De Israëlische minister van Financiën, Bezalel Smotrich, zei vrijdag dat Israël de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof niet zal accepteren. Volgens Smotrich komt deze uitspraak neer op eisen dat Israël besluit te stoppen met bestaan. Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in ons liveblog.

    Lees meer

  • LIVE Oorlog Midden-Oosten | ‘Israël zal uitspraak Internationaal Gerechtshof niet accepteren’

    24-05-2024 16:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Het Internationaal Gerechtshof in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de militaire aanval op Rafah moet beëindigen. De Israëlische minister van Financiën, Bezalel Smotrich, zei vrijdag dat Israël de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof niet zal accepteren. Volgens Smotrich komt deze uitspraak neer op eisen dat Israël besluit te stoppen met bestaan. Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in ons liveblog.

    Lees meer

  • Dit is de minst leefbare wijk van de gemeente Arnhem

    24-05-2024 16:15 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    De gemeente Arnhem scoort ruim voldoende op het vlak van leefbaarheid, blijkt uit een onderzoek in opdracht van demissionair minister Hugo de Jonge (Binnenlandse Zaken) dat vrijdag naar buiten komt. Twee jaar geleden scoorde Arnhem in hetzelfde onderzoek ook ruim voldoende.

    Lees meer

  • Paard Stori raakte zijn penis kwijt, nu hoopt Selma niet ook nog haar bedrijf te verliezen: 'Strijd al jaren tegen hoge rekeningen'

    24-05-2024 16:02 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    De penis van het paard van Selma Snel moest onlangs vanwege tumoren worden geamputeerd. De hengst krabbelt langzaam weer een beetje op. ,,Ik was bang om Stori kwijt te raken.”

    Lees meer

  • De penis van hengst Stori (13) zat onder de tumoren en moest worden geamputeerd

    24-05-2024 16:02 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    De penis van het paard van Selma Snel moest onlangs vanwege tumoren worden geamputeerd. De hengst krabbelt langzaam weer een beetje op. ,,Ik was bang om Stori kwijt te raken.”

    Lees meer

  • Verpleegkundige krijgt beroepsverbod na seks met uiterst kwetsbare patiënte

    24-05-2024 16:00 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    ,,Het is niet professioneel, grensoverschrijdend, verwerpelijk en afschuwelijk. De vrouw is hierdoor enorm teruggeworpen.’’ Dat oordeel velde de jurist van GGNet in Warnsveld over een verpleegkundige die het in zijn hoofd heeft gehaald een intieme, seksuele relatie aan te gaan met een ‘uiterst kwetsbare’ patiënte die aan zijn zorg was toevertrouwd.

    Lees meer

  • Internationaal Gerechtshof eist dat Israël stopt met offensief in Rafah en noemt situatie in Gaza ‘rampzalig’

    24-05-2024 15:59 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag oordeelt vrijdag dat Israël de militaire aanval op Rafah moet beëindigen. Volgens het Gerechtshof, het hoogste hof van de Verenigde Naties, is de situatie voor de inwoners van Gaza ‘verder verslechterd’, en wordt nu zelfs ‘rampzalig’ genoemd.

    Lees meer

  • Willem van Hanegem heeft een duidelijk advies voor vertrekkende Depay: ‘Memphis, kies voor plezier!’

    24-05-2024 15:57 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    Memphis Depay kan transfervrij vertrekken bij Atlético Madrid. Moet hij naar de woestijn, Turkije of komt er nog een topclub? ,,Hij moet het vooral zelf naar zijn zin hebben”, is het duidelijke antwoord van Willem van Hanegem. Misschien wel samen met Georginio Wijnaldum naar Feyenoord? Van Hanegem en Wessel Penning bespreken dat en meer in de nieuwste podcast.

    Lees meer

  • Veel buurten gaan erop vooruit, maar in sommige gaat het minder: bekijk hoe het zit in jouw gemeente

    24-05-2024 15:51 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    Depressie, roken en overgewicht: de buurt waar je woont en je gezondheid hangen vaak samen. Hoewel veel Nederlandse buurten er al jaren op vooruitgaan, is er ook een deel van het land waar het juist slechter gaat. Met name in de Randstad, maar ook in Arnhem, Nijmegen en Tiel staat de leefbaarheid in bepaalde wijken structureel flink onder druk.

    Lees meer

  • Provincie Gelderland mag wolf voorlopig niet verstoren met paintballgeweer

    24-05-2024 15:50 via blikopnieuws.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Het college van Gedeputeerde Staten van Gelderland heeft de vergunning op grond van de Omgevingswet voor het opzettelijk verstoren van de wolf op de Noord-Veluwe met een paintballgeweer niet goed onderbouwd. Dat is het voorlopig oordeel van de voorzieningenrechter.

    Lees meer

  • Nieuwe ‘slimme’ lantaarnpalen zorgen voor wantrouwen: houdt de gemeente ons in de gaten?

    24-05-2024 15:46 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    Houden de nieuwe, ‘slimme’ lantaarnpalen ons in de gaten? Veel inwoners van Renkum vertrouwen het niet. Ook in Arnhem roeren critici zich. De lantaarnpalen kunnen veel, van je auto eraan opladen tot fijnstof meten. En nog meer? ‘Wat gebeurt er met al die data?’

    Lees meer

  • Rob betaalde onterecht honderdduizenden euro's voor gezonde lunch op werk: ‘Ik ga alles terugvragen’

    24-05-2024 15:34 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Om zijn medewerkers dagelijks een gezonde lunch te geven moest Rob Baan honderdduizenden euro's aan de Staat betalen. Volgens de Belastingdienst valt het middageten namelijk onder verkapt loon. Nu, na een strijd van 10 jaar, krijgt de werkgever zijn gelijk en kan hij zijn medewerkers van een belastingvrije lunch voorzien. Hij moest ervoor in cassatie bij de Hoge Raad, maar het is gelukt. ,,Dit gaat zelfs op Europees niveau gevolgen hebben.”

    Lees meer

  • Rob betaalde onterecht honderdduizenden euro’s voor gezonde lunch op werk: ‘Ik ga alles terugvragen’

    24-05-2024 15:34 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Om zijn medewerkers dagelijks een gezonde lunch te geven moest Rob Baan honderdduizenden euro's aan de Staat betalen. Volgens de Belastingdienst valt het middageten namelijk onder verkapt loon. Nu, na een strijd van tien jaar, krijgt de werkgever zijn gelijk en kan hij zijn medewerkers van een belastingvrije lunch voorzien. Hij moest ervoor in cassatie bij de Hoge Raad, maar het is gelukt. ,,Dit gaat zelfs op Europees niveau gevolgen hebben.”

    Lees meer

  • Zijn Koos Konijn en Bollo Beer straks werkloos of mogen ze blijven bij Landal?

    24-05-2024 15:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    Moeten Koos Konijn en Bollo Beer vrezen voor hun toekomst als mascotte van vakantieparken Roompot en Landal Greenparks? De vakantiegiganten maakten donderdag bekend dat ze samen verdergaan onder de naam Landal. Wordt Koos, symbool van Roompot, werkloos en stuurt Landal Bollo na 35 jaar trouwe dienst verplicht met pensioen?

    Lees meer

  • Mag Koos Konijn blijven nu Roompot verdwijnt? ‘Met pensioen laten gaan is het makkelijkst’

    24-05-2024 15:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Moeten Koos Konijn en Bollo Beer vrezen voor hun toekomst als mascotte van vakantieparken Roompot en Landal Greenparks? De vakantiegiganten maakten donderdag bekend dat ze samen verdergaan onder de naam Landal. Wordt Koos, symbool van Roompot, werkloos en stuurt Landal Bollo na 35 jaar trouwe dienst verplicht met pensioen?

    Lees meer

  • Hebben Koos Konijn en Bollo Beer een toekomst bij Landal? ‘Huilende kinderen als ze verdwijnen’

    24-05-2024 15:30 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Moeten Koos Konijn en Bollo Beer vrezen voor hun toekomst als mascotte van vakantieparken Roompot en Landal Greenparks? De vakantiegiganten maakten donderdag bekend dat ze samen verdergaan onder de naam Landal. Wordt Koos, symbool van Roompot, werkloos en stuurt Landal Bollo na 35 jaar trouwe dienst verplicht met pensioen?

    Lees meer

  • ‘Verkeerde voordeur’ bestookt met vuurwerk in Nijmegen: ‘Hier wonen gewoon nette types’

    24-05-2024 15:23 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Schoten in de straat. En een paar dagen later een explosie die een loeiharde knal veroorzaakt. Bewoners van de Willemsweg in Nijmegen schrokken er donderdag in alle vroegte wakker van. De dag erna wijst alles erop dat de verkeerde voordeur is getroffen. ,,We wonen hier met nette types.”

    Lees meer

  • Explosie schrikt Nijmegen in alle vroegte op met snoeiharde knal: ‘verkeerde voordeur’ getroffen

    24-05-2024 15:23 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Eerst schoten in de straat. En een paar dagen later een explosie. Bewoners van de Willemsweg in Nijmegen schrokken donderdag in alle vroegte wakker van de loeiharde knal. De dag erna wijst alles erop dat de verkeerde voordeur is getroffen. ,,We wonen hier met nette types.”

    Lees meer

  • Al twee dagen ‘vies water’ gedronken? ‘Dan ga ik het nu ook niet meer koken’

    24-05-2024 15:21 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Besmet drinkwater is hét gespreksonderwerp aan menig Achterhoekse keukentafel, ook bij redacteuren van De Gelderlander die in de regio wonen. Houden zij zich braaf aan het advies? Verslaggever Eelco van den Heuvel maakt de balans op.

    Lees meer

  • Maarten is pas 28, maar toch gek van iconische jeugdserie ‘Hamelen’ uit jaren 70

    24-05-2024 15:20 via gelderlander.nl

    Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Vier verloren gewaande afleveringen van de succesvolle jeugdserie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer? zijn terecht en worden collectiestukken bij Beeld & Geluid in Hilversum. ,,Dit is de heilige graal’’, juicht mediabeheerder Maarten Fransen van dat instituut. Hij is pas 28, maar toch groot fan van de serie uit de jaren 70.

    Lees meer

  • Met dit beleefde trucje kun je 'linksplakkers' bewegen om de rechterbaan op te zoeken - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Terence Hammes MD

    Last Updated:

    Views: 6356

    Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

    Reviews: 92% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Terence Hammes MD

    Birthday: 1992-04-11

    Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

    Phone: +50312511349175

    Job: Product Consulting Liaison

    Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

    Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.